Koristimo kolačiće. Nastavkom korištenja naše stranice slažete se s ovim. Pročitajte naša Pravila o kolačićima.

Kako kupiti?Kako kupiti?

Pozorno pregledajte artkle koje nudimo u više različitih kategorija i listu trenutačnih promocija, najprodavanije artikle, najbolje cijene itd. Klikom na sliku ili naziv artikla, otvoriće se stranica sa detaljnim opisom. Ovdje možete pročitati detaljan opis i vidjeti veću sliku artikla, a takođe možete poslati link artikla vašim prijateljima.

Svaka narudžba se izvršava sa stranice detaljnog opisa izabranog artikla.

Ako ste već napravili izbor i želite da poručite neki artikal sa www.sportdepot.hr otvorite stranicu sa detaljnim opisom željenog artikla, iz padajućih menija izaberite boju, veličinu i nakon toga kliknite na "kupi". Na taj način se izabrani artikal dodaje u košaru. Tako možete dodati neograničen broj artikala. Da bi ste izvršili samu narudžbu potrebno je da kliknete na košaru, koja se nalazi u gornjem desnom kutu web stranice (ispod pretrage). Košara se nalazi na svakoj stranici web sajta i sadrži sve artikle koje ste izabrali. Zatim ćete proći koroz četiri koraka da bi ste poslali vašu narudžbu.

Korak 1: Ovdje ćete vidjeti listu svojih željenih artikala, njihove pojedinačne cijene i ukupne troškove narudžbine. Ovdje možete izabrati količinu za svaki artikal i nakon klika na gumb "osvježi" ponovo će vam se izračunati ukupni troškovi narudžbe. Ukoliko želite da uklonite određeni artikal iz vaše narudžbine, kliknite na gumb "ukloni" pored artikla i on se više neće nalaziti u vašoj narudžbini. U slučaju da posjedujete elektronski vaučer, morate da otkucate kod u odgovarajući prostor da bi se umanjio iznos ukupnih troškova narudžbine. Ovdje možete vidjeti približne troškove dostave nakon što prođete korake 3 i 4, i navedete adresu isporuke i način plaćanja. Da bi prešli na sljedeći korak narudžbe kliknite na gumb "Korak 2".

 

Korak 2: Ovdje ćete unijeti vaše osobne podatke koji su potrebni za isporuku narudžbine. Ukoliko ste naš registrirani član, nećete morati da unosite vaše podatke pri svakoj narudžbi. U ovom koraku možete dodati novu adresu za isporuku vaše narudžbe. Nakon dodavanja nove adrese, morate izabrati adresu na koju će se izvršiti isporuka, pomoću plave točke u donjem desnom kutu. Odavde se možete vratiti na korak 1 da izmjenite svoju narudžbu. Nakon što ste unijeli adresu za isporuku, kliknite na "Korak 3".

 

Korak 3: U ovom koraku morate da izaberete način plaćanja. Ukoliko se odlučite za plaćanje pouzećem, plaćate cijenu traženih artikala i troškove isporuke koji su definirani od strane kurirske službe koja vrši isporuku u naše ime a koji su iskazani na našem sajtu. U tom slučaju, cijeli iznos morate platiti dostavljaču kurirske službe. Ukoliko se odlučite za virmansko plaćanje, plaćate ukupnu cijenu artikala I dostave direktno na naš račun koji je otvoren kod banke I nemate dodatnu obavezu plaćanja prilikom isporuke traženih artikala. U slučaju da troškove isporuke snosi Sport Depot, oni vam neće biti naplaćeni. Odavde se možete vratiti na "Korak 1" gdje možete urediti vašu narudžbu, i izračunati približne troškove dostave. Kada ste završili sa vašim izborom, kliknite na "Korak 4".

 

Korak 4: Ovdje možete da provjerite vašu narudžbu, i napravite ispravku gdje je potrebno. Nakon što ste to uradili, kliknite na "POTVRDI PORUDŽBINU". Nakon što ste uspješno obavili narudžbu, dobit ćete obavještenje za potvrdu narudžbe na vašu e-mail adresu, u kojem morate da ispratite poslani link. Na vašem nalogu, u svakom trenutku možete da pratite status vaše narudžbe. Sve potvrđene narudžbe klijenata, ispunjavaju utvrdjene uslove ispod.

 

Rok za potvrdu narudžbi od strane Sport Depot-a je 2 radna dana od prijema narudžbe putem sajta www.sportdepot.hr


Standardna isporuka za kupce na teritoriji Republike Hrvatske je u roku od 5 radnih dana osim za proizvode koji su iz uvoza (trenutačno nisu raspoloživi) –rok isporuke je maksimalno 10 radnih dana. Moguće je da za vrijeme velikih sezonskih rasprodaja ovi rokovi budu duži ali ne više od 10 radnih dana za raspoloživu robu i 15 radnih dana za robu iz uvoza.

Kupljenu robu isporučujemo putem kurirske službe po sljedećem cjenovniku:

Male porudžbine ( do 1 kg) – 3 EUR

Po 1 kg cijena dostave je 4.6 EUR

Za pošiljke vrijednosti preko 50 EUR .