Koristimo kolačiće. Nastavkom korištenja naše stranice slažete se s ovim. Pročitajte naša Pravila o kolačićima.

Isporuka

Rok dostave

Sport Depot organizuje isporuku primljenih on-line narudžbenica preko kurirske službe “ ---------------------”. Cijena dostave za narudžbine koje ne ispunjavaju uvjete za besplatnu pošiljku su:

Male pošiljke ( do 1 kg) – 3.99 EUR

4.6 EUR po 1 kg

Za vrijednost pošiljke preko 59 EUR dostava je besplatna.

Rok za potvrdu narudžbina od strane sportdepot.hr je 2 radna dana od prijema narudžbine putem sajta www.sportdepot.hr

Standardna isporuka za kupce na teritoriji RH je u roku od 5 radnih dana osim za proizvode koji su iz uvoza (trenutno nisu raspoloživi) –rok isporuke je maksimalno 10 radnih dana. Moguće je da za vrijeme velikih sezonskih rasprodaja ovi rokovi budu duži ali ne više od 10 radnih dana za raspoloživu robu i 15 radnih dana za robu iz uvoza.

Plaćanje

Pouzećem - roba se isporučuje na adresu kupca a plaćanje je isključivo u gotovini, službi koja vrši isporuku robe. Račun šaljemo na email iz porudžbine u PDF-formatu ako to od nas zatražite. Original račun I fiskalni isječak dobivate zajedno sa poručenom robom na kućnu adresu.

Virmanom - pravna lica nakon poslate Internet narudžbenice dobivaju predračun na osnovu koga vrše plaćanje a potom se organizuje isporuka.

Mogućnost kupovine robe uz posebne cijenovne pogodnosti i∕ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja se u skladu sa uvjetima koji su objavljeni na internet sajtu www.sportdepot.hr

Potrošač prilikom kreiranja narudžbenice pritiskom na gumb POTVRDI NARUDŽBINU preuzima obavezu plaćanja naručene robe.

Ako u slučaju prijema robe potrošač istu ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak ugovora i povrat sredstava u visini plaćene kupoprodajne cijene za predmetnu robu, u roku od 14 dana na način kako je to definirano u dijelu POVRAT ROBE I REFUNDACIJA SREDSTAVA, dostavu pošiljke dužan je platiti.