Koristimo kolačiće. Nastavkom korištenja naše stranice slažete se s ovim. Pročitajte naša Pravila o kolačićima.

Politika kolačića

 

Kako bismo posjet našoj stranici učinili atraktivnim i omogućili korištenje određenih funkcija, koristimo se takozvanim "kolačićima". Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju (računalo, prijenosno računalo, telefon, tablet itd.).

Oni služe kako bi našu stranicu učinili pristupačnijom, učinkovitijom, kao i sigurnijom za korisnike te olakšali upravljanje našom platformom.

U nastavku pogledajte popis kolačića i svrhu u koju ih koristimo. Neki od njih doprinose optimalnom korištenju naše web stranice. Oni su već pohranjeni na vašem uređaju, a da nismo imali priliku tražiti vaš pristanak.

Kada prvi put posjetite našu web stranicu, na dnu ekrana pojavit će se tekst: Koristimo kolačiće. Daljnjim korištenjem naše stranice pristajete na ovo. Pročitajte Politiku kolačića.

Više informacija o kolačićima na našoj stranici:

Moguće je postaviti vaš preglednik da ne sprema kolačiće ili da briše postojeće. Kako biste saznali kako, obratite se proizvođaču svog preglednika ili upotrijebite upute za to.

Budući da možete spriječiti snimanje kolačića putem relevantnih postavki vašeg preglednika, imajte na umu da ako to učinite, možda nećete moći koristiti sve funkcije ove internetske stranice.

Možete saznati više o tome kako kolačići funkcioniraju na https://cookiepedia.co.uk/

Google Analytics.

Naša web stranica koristi Google Analytics ("Google Analytics"), uslugu analize koju nudi Google, Inc. ("Google"), kako bismo razumjeli kako korisnici koriste naše stranice. Informacije o korištenju ove stranice dobivene pomoću kolačića obično se prenose i pohranjuju od Googlea na poslužiteljima u SAD-u. Na ovoj stranici aktivirana je IP anonimizacija, pa će Google djelomično izbrisati IP adresu korisnika. Samo u iznimnim slučajevima puna IP adresa se šalje i djelomično briše poslužiteljima u SAD-u.

Možete onemogućiti prikupljanje podataka od strane Google Analytics putem odgovarajućih postavki vašeg preglednika, putem gumba Postavke kolačića ili klikom na sljedeću poveznicu. S potonjom opcijom, Opt-Out-Cookie će se stvoriti na vašem računalu, što sprječava buduće prikupljanje vaših podataka kada posjetite ovu stranicu.

Pojedinosti o tome kako Google prikuplja i obrađuje podatke možete pronaći na sljedećoj poveznici: www.google.com/policies/privacy/partners/

Facebook-Pixel

Naša web stranica koristi Facebook pixel. Facebook piksel je HTML kod na našoj web stranici koji nam omogućuje definiranje, mjerenje i optimiziranje publike prilikom provođenja marketinških kampanja.

Facebook pixel mjeri konverzije na različitim uređajima, omogućuje automatsko kreiranje ciljnih skupina posjetitelja stranice, kao i ponovno ciljanje i izradu dinamičkih oglasa.

Putem Facebook pixela ne prikupljamo izravno osobne podatke, već koristimo dostupne podatke o korisniku u svrhu preusmjeravanja na našu web stranicu kada pregledava internet. Međutim, pritom ne znamo osobne podatke o konkretnom korisniku – na primjer, tko je korisnik.

Google AdWords

Ova web stranica koristi Google AdWords, uslugu remarketinga i bihevioralnog ciljanja koju pruža Google. Ovom uslugom oglašivačka aktivnost www.sportdepot.bg povezana je s oglašivačkom mrežom Adwords pomoću kolačića. Sport Depo AD ne identificira niti prikuplja korisničke podatke putem Google AdWordsa. Ovdje možete isključiti prikazivanje oglasa putem Google AdWordsa. Ovdje 

Plug-in (potpuni) i društveni mediji

Svi gumbi za dijeljenje postavljeni su u skladu sa zahtjevima privatnosti. Tek kada kliknete na odgovarajući "gumb za dijeljenje" na ovoj web stranici (i samo tada) uspostavlja se izravna veza između vašeg preglednika i poslužitelja dotičnog administratora društvene mreže. Prema administratorima društvenih mreža, osobni podaci se ne prikupljaju s društvenih mreža bez klika na odgovarajući gumb za dijeljenje.

Takvi podaci, uključujući IP adresu, prikupljaju se i obrađuju samo za registrirane članove. Ako ne želite da vaš posjet našoj web stranici bude povezan s relevantnim profilom društvene mreže, odjavite se sa svog relevantnog profila društvene mreže.

Kao vlasnik ove Internet stranice nemamo informacija o sadržaju navedenih podataka i načinu na koji ih koriste društvene mreže. Za više informacija o korištenju podataka društvenih medija pogledajte pravila o privatnosti dotičnih društvenih mreža.

Naša web stranica može sadržavati widgete. Widgeti su interaktivni mini-programi koji funkcioniraju unutar naše stranice za pružanje specifičnih usluga drugih tvrtki. Primjeri uključuju prikazivanje vijesti, mišljenja, videa i više. Gadgeti mogu prikupljati osobne podatke, poput vaše adrese e-pošte. Gadgeti također mogu postavljati kolačiće kako bi im omogućili pravilan rad. Podaci prikupljeni pomoću gadgeta regulirani su politikom privatnosti tvrtke koja je izradila gadget.

O programu samoregulacije

Kako kontrolirati kolačiće